מולסקום עם עור הפנים לילד בן 3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/12/2019 | 04:39 | מאת: ריקי

שלום וברכה ד ר דניאל, לבן שלי יש מולסקום בפנים לא גרוע אבל זה מגרד לפעמים ,הרופאה אמרה לי שזה ווירוס ועובר לבד עם הזמן. אבל אני עדיין רוצה לדעת האם יש משחה טובה להעלים מולסקום? ו עוד שאלה בבקשה, הבן שלי בחינוך מיוחד ומקבל עזרה בדיבור ועוד.. הוא בעיקוב התפתחותי בעיקר בשפה. הטרפי של דיבור אמרה לי שהלשון שלו קשורה ואני צריכה לבדוק שעושים ניתוח.. האם מחייב לעשות ניתוח ? או שזה מסתדר שגודלים..? כי לאט לאט הוא כן מתקדם ומדבר יותר . * חשוב לי לציין שיש לו גם בעיה עם כמה אותיות כמו ק וכ קשה קצת והוא אומר במקום אה או ת

שלום, אין משחה למולוסקום במיוחד לא בפנים. לשון קשורה לא מסתדרת עם הזמן. צריך לבדוק אם אכן יש צורך לטפל בזה ואם צריך ניתוח

מנהל פורום רפואת ילדים