חום וביצוע.בדיקות דם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/12/2019 | 20:17 | מאת: נגה

הבת שלי בת שנה ו9 חודשיפ ומזה ארבעה ימים משתעלת וטיפה מנוזלת. ריאות נקיות גרון טיפה טיפה אדום האוזניים תקינות. אתמול החל חום סביב 38.5 ובלילה עלה טיפה..אבל קמה הבוקר ללא חום.וגם במהלך היום לא היה חום. אך עכשיו הלילה שוב עלה קצת החום. רופא ילדים מבקש לבצע על הבוקר ספירת דם..אך.לא ברור לי מדוע נדרש? האם מצב שכזה יכול להעיד חלילה על זיהום או דלקת? שואלת כי הבדיקה הגופני יצאה תקינה והילדה חיונית אוכלת צוחקת משחקת. תודה רבה

שלום, אינני יודע מה היו השיקולים של הרופא אך לדעתי לאור תמונת המצב שתארת הבדיקה מיותרת.

מנהל פורום רפואת ילדים