הדבקות במחלות וירוסים חיידקים וכו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

23/07/2019 | 20:44 | מאת: מורן

שלום. היום היינו במוקד ילדים של מכבי.. ובאיזשהו שלב הבן שלי בן כמעט 3 לחקר את הרצפה שם (אחסוך את התיאור והסיבה) מה יכולות להיות ההשלכות שלזה? מבחינת מחלות זיהומים וירוסים וחיידקים שהוא עלול להדבק בהם? על מה עלי לשים לב? עלית חום? הקאות? תוך כמה זמן? האם ניתן להדבק כך במחלות מסוכנות כגון חיידקים מסוכנים(טורף אלים סטרפטוקוק) מאד לחוצה תודה על המענה

שלום, לרוב הרוק מחסל את החיידקים ומונע הדבקה כלשהי. אם תתפתח תופעה חריגה של חום או הקאות תפנו למיון.

25/07/2019 | 12:04 | מאת: מורן

תודה. עוד 3 שאלות בבקשה, אם חו"ח יתפתח חום או הקאות- מדוע לפנות למיון ולא לרופא ילדים בקופה? אם חלילה זה יקרה-תוך כמה זמן בערך יתפתחו תסמינים? יכול להדבק כך במחלות מסוכנות? תודה

מנהל פורום רפואת ילדים