צרידות במהלך מחלת.חום ושיעול

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/07/2019 | 12:14 | מאת: עדי

שלום הבן שלי בן 3 היה עם חום גבוה במשך 4 ימים ותשישות קשה. אובחן עם וירוס. כעת בלי חום כבר 3 ימים..אבל החל לפני 4 ימים שיעול..יבש וכעת עם ליחה. בלילה משתעל מאד. עושים אינהלציות מי מלח. מאתמול הוא גם צרוד. אין קשי נשימה נראים לעין או נשמעים. חיוני שמח ופעיל. האם דורש שוב פניה לרופא? או שזה יכול לנבוע מהשיעול? האם מסוכן (בצקת)? יש לציין כי פעמים רבות בעבר השתעלהמון אך מעולם לא גרם לצרידות. בנוסף-לא יודעת אם קשור..אבל אחותו עם סטרידור..מטופלת בסטרואידים..וחסרת קול תודה רבה

שלום, הצרידות היא חלק מהמחלה הוירלית שגורמת לבצקת ביתרי הקול. זה יחלוף

מנהל פורום רפואת ילדים