שיעול, פליטות והקאות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/07/2019 | 16:35 | מאת: רועי

שלום, בני בן 9 חודשים, מזה 3 חודשים מחלות חום חוזרות מלוות בנזלת והפרשות בעיניים. במקביל לכך, גם בתקופות שאין חום, משתעל המון, ובנוסף פולט או מקיא אחת ליומיים. רופאת הילדים נתנה אינלהצה עם מתן תרופה במחשבה של ברונכיט, עם הטבה חלקית אך השיעול חוזר בעוצמה "מלאה" וכך הפליטות/הקאות. בבדיקת אף אוזן גרון, יש נוזלים ואודם קל בתופית ובגרון. רופאת הילדים אומרת שזה ויראלי ויחלוף. לדעתנו לא הגיוני שבמשך תקופה כהכל כך ארוכה הילד סובל ללא הטבה במצב. אודה להתייחסותך מה עושים במצב זה?

שלום, ילדים רבים סובלים מתחלואה חוזרת ונשנית. זה אינו חריג. . אשמח לעזור

מנהל פורום רפואת ילדים