קקי מוזר ושלשולים לבן 9 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/06/2019 | 22:37 | מאת: מור

היי ד״ר בני בן התשעה חודשים כבר יומיים בקושי אוכל לא יודעת אם יש קשר לבקיעת שן ראשונה חשוב לציין שהמצעים נירטבים והחולצות מהרוק שלו אבל מאתמול שילשל כבר פעמיים וזה היה בצבע בהיר ומוזר היון לאחר ששילשל כמות גדולה עשה שוב קקי במירקם ובצבע שלא ראיתי עוד כבר יומיים עם גזים קשים אבל לא אכל משהו שונה.

שלום, יכול להתאים למחלה וירלית אך גם לבקיעת שיניים

29/06/2019 | 00:08 | מאת: מור

הפרשה רירית בצואה או שמאוחר יולר היתה צואה כמו חול כזה הילד רק מפליץ לא יודעת אם לחשוב הרופא אמר שנעשה תרבית צואה צירפתי תמונה

מנהל פורום רפואת ילדים