אי צמיחת שיער בילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/06/2019 | 00:02 | מאת: חני

שלום וברכה, אשמח לקבל עצה/הכוונה הבת שלי בת שש עם שיער דליל מאוד, קצר ושאיננו גדל כבר הרבה מאוד זמן. עושה רושם שהשיער מקדימה הוא ''בייבי הר'', עדין כמו של תינוק. מה ניתן לעשות? ניסינו לתת ברזל לתקופה ארוכה, ג'לטין טהור, שמפו מיוחד בהתאם לרופאת עור, גזירת קצוות אחת לחודשיים אך לא ראינו אף שיפור. אשמח ואודה מאוד על חוות דעת . בתודה ובברכה

שלום, פשוט להניח לזה. הוא יצמח בהמשך. יש מקרים כאלה ואין לכם מה לעשות כדי לשנות את הזה.

מנהל פורום רפואת ילדים