תיקון ברית מילה help

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/06/2019 | 20:43 | מאת: אלכס

שלום רב יש לי שאלה קטנה ,הבן שלי עבר ניתוח ברית מילה בבית חולים בגיל מספר חודשים עקב שהיה פג ממש קטן ויחד עם ניתוח ברית המילה עבר גם כן אשך תמיר + בקע מפשעתי דו צדדי ולכן הייתה די נפיחות בכל איזור הפין ועכשיו יש לו עודף עור בפין ויחד עם זאת אי אפשר לראות את כל העטרה בגלל שהיא נראה דבוקה ורק חצי מעטרה גלויה ככול הנראה בקרוב נעשה ניתוח לתיקון ברית אז השאלה שלי עם ניתן לעשות זאת בלי לפגוע באסתטיקה של פין והאם בכלל זאת בעיה להפריד את העור שדבוק לעטרה ? תודה רבה רבה מראש

שלום, לכל מה ששאלת התשובה חיוהית אך מאד חשוב לבדוק את הילד ולראות אם אכן זקוק לניתוח. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים