פענוח בדיקות דם לתינוק בן שנה ו8 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

22/04/2019 | 20:36 | מאת: רון

שלום, בני בן שנה ו8 חודשים. בריא ורזה. ב3 בדיקות דם האחרונות שבוצעו בחצי שנה האחרונה נמצא רמת EOS גבוהה סביב 1.2-1.8. לוקח ברזל עקב המוגבלין שהיה קצת נמוך ועכשיו תקין. מצ"ב תוצאות בדיקת דם האחרונה מקיפה יותר בה יש לא מעט חריגות נוספות. EOS 1.4 4.1 ng/ml FERRITIN 6.15 g/dl PROTEIN-TOTAL 64.9 % ALBUMIN (BY EP) 4.1 % GLOBULIN ALPHA-1 13.4 % GLOBULIN ALPHA-2 6.8 % GLOBULIN BETA-1 3.3 % GLOBULIN BETA-2 7.5 % GLOBULIN GAMA 0.20 mg/dl CREATININE 41 µg/dl IRON 48 U/L AST (GOT) 266 U/L ALK. PHOSPHATASE 582 U/L LDH אשמח לייעוץ. תודה.

שלום, בעיקרון אין לזה חשיבות רבה וזה יכול להעיד על אלרגיה כלשהי. אינו דורש טיפול מיוחד

מנהל פורום רפואת ילדים