הפרשות חוזרות לילדה בת 5 במשך שנה וחצי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/04/2019 | 22:13 | מאת: לירון

בתי בת ה5 סובלת כבר למעלה משנה מהפרשות ירוקות מהפות. היא עשתה בדיקה ויגנלית, תרבית והכל יצא בסדר. בנוסף מרחנו משחות שונות, קיבלה זינט, אולרסאונד ובדיקות דם תקינות למרות זאת היא סובלת מהפרשות באופן יום יומיומי. אני מרגישה חסרת אונים ואין לי תשובה מדוייקת משום רופא. אולי כדאי לשלול גוף זר?

שלום, בהחלט יש מקום לשלול גוף זר אך נראה שעשיתם את כל הבירור הדרוש. גשו לרופא גינקולוג המתמחה בילדות לדוגמא ד"ר יעל הראל מתל השומר.

מנהל פורום רפואת ילדים