שילשול דמי לבת שנה חוזר .

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/04/2019 | 18:37 | מאת: הדס

שלום רב ביתי בת שנה עם חום גבוה כאבי בטן שילשול עם דם, הבעיה שזאת פעם שלישית שזה קורה לה בחמישה חודשים אחרונים ופעם עשיתי בדיקת צואה וזה היה סלמונלה , חשוב לי לדעת ממה נדבקת כדי שלא יקרה שוב , אני שואבת ונותנת חלב שאוב האם יכול להיות מהחלב שלי או מהמשאבה או ממישהו שאוכלת ? היא נמצאת במשפחתון... אני מאוד שומרת על סטריליות שוטפת ידיים לפני האוכל גם לה , מרתיחה את כל המוצצים ובקבוקים וחלקי מהמשאבה פעם ביומיים.

שלום ברור שהיא נדבקת ממישהו ולכן זה חוזר או שהטיפול לא חיסל לחלוטין את החיידק.

מנהל פורום רפואת ילדים