ילדה חלשה ולא שקטה בת 1.6

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

12/04/2019 | 22:41 | מאת: יוסי

שלום הילדה שלי בת שנה וחצי בשלושה ימים אחרונים . התחילה לזרוק את עצמה להיות באי שקט .לא מבין מה כואב לה. מרגיש שהיא חלשה ממש. תופעות אלו לעולם לא היו לה ביומיים האחרונים היא צורחת בלי הפסקה . לא אוכלת ולא שותה.( יש לה כמה שעות שהיא בסדר והיא קצת שותה ואוכלת פירות ) לוקחת ברזל 16 טיפות ביום עקב מעט אנמיה. 2 רופאים לא מצאו כלום. הלכתי למוקד וגם שם אמרו שהיא נראית בסדר לגמרי.. האם יש צורך בבדיקת דם ובדיקה מעמיקה יותר ? אני חושש מדברים נוראים בגלל האנמיה משום שאני לא מסוגל להסתכל עליה ואין לי איך לעזור לה. האם כדאי לקחת למיון אני חושש מזיהומים. האם זה תסמינים של מחלות כמו לוקמיה ? מפחד מאןד

שלום, זה ממש לא תמונה של לויקמיה. זה מאד לא ספציפי ואם בדקו אותה מספר פעמים ולא מצאו דבר זה כמראה יחלוף כמו שזה בא

מנהל פורום רפואת ילדים