סטרידור בילד בן חודש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/03/2019 | 02:35 | מאת: חגית

הילד משמיע קולות השתנקות תוך כדי שינה (לרוב בלילה) וזורק את הגפיים לכל עבר. מביקור אצל רופא ילדים (פרטי) ציין כי מתרשם שמדובר בסטרידור ונתן טיפול של מי מלח עם  dethamycine. היה נראה שחל שיפור (6 ימים) אך הלילה נראה כי שוב ישנה החמרה. הילד טרם רשום בקופח מאחר וחזרנו ארצה לפני כשבוע מהליך פונדקאות ולוקח זמן בירוקרטית לרשום את הילד. האם ישנו משהו נוסף שאנו יכולים לעשות בכדי להקל עליו? האם ישנה סכנת חנק? האם נדרש לנסוע למיון?

שלום, קשה לי לענות על זה מבלי לבדוק את הילד. אם יש השתנקות אמיתית זה מצריך הגעה למיון.

מנהל פורום רפואת ילדים