נפיחות בצאור .........

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/03/2019 | 19:42 | מאת: אמא

שלום הבת שלי בת 8 לפני יומיים התלוננה שכאב לה מאחורי האוזן בזווית שלמטה מאחורי האוזן בדיוק מלמטה. ושמתי לב מתחת לכאב קצת בצוור יש נפיחות.יש לציין בסמוך לזה הופיע לה נזלת גודש באף הנזלת אצלה נתקעת באף ויש לה אף סתום ולפני שבוע היה לה יום כאב בגרון אבל לא נתנתי לה תרופה. לקחתי אותה לרופא הילדים ואמרה לה איפה כאב לה והבחין בגולה שנמצאת אמר שיש חה דלקת בלוטה הלימפה ונץן לה מוקספין 10 פעמים ביום ולקח משטח גרון אין לה חום אני עכשוי בלחץ קצת נכנסתי לגוגל לקרא על בלוטה הלימפה וקראתי אולי יהיה מחלה קשה מה הסיכוי לזה האם באמת דלקת כמה זמן יקח עד שיעלם הניפחות מפחדת מאוד הלכתי לרופא ילגים

26/03/2019 | 13:45 | מאת: אמא מודאגת

רוצה לעדכן הרופא לקח לה משחט גרון והתוצאה הייתה Strep.pyog.gr.A אמר לי שיש לה חיידק ולהמשיך בתרופה הבת שלי התגלה אצל היצרות במסתם ראיתי בגיל 3 לפני חמשה שנים היצרות קלה לא היה התערבות וכלום רק מעקב כאשר קראתי בגוגל על החיידק הופיע שיכול לפגוע במסתמי הלב אני נלחצתי ופחדתי אולי פגע אצלה יש לציין שהיא התלוננה יום שיש לקחתי אותו ביום רשאון לרופא והתחילה בטיפול הרופא אמר לי שלא קאה פגיעה ולא כלום בגלל שהיא התחילה כבר בטיפול האם חס וחלילה יכול להיוץ שהחיידק פגע לה הבת מנתהגת כרגכל אין לה חום מתפקדת טוב

שלום, הטיפול שהיא מקבלת הוא טוב וזה מה שצריך לעשות. לא קרה לה כלום והיא תחלים לגמרי. הבלוטה היא תוצאה של הדלקת והיא תעלם בהמשך. אין מקום לדאגה.

מנהל פורום רפואת ילדים