בדיקת VCOG-ציסטוגרפיה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/03/2019 | 12:32 | מאת: אבי

שלום רב-אודה על תשובה מהירה אני בגיל 34 בהוראת אורולוג בכיר מאד עלי לעבור את הבדיקה הנ"ל עקב הפרעה במתן שתן אני ר-ו-ע-ד מ-פ-ח-ד !!! לעבור את הבדיקה כי אמרו לי שהיא כואבת. ושאלתי היא האם זה רק בדיקה שגורמת אי נוחות או שזה בדיקה שכואבת ועד כמה היא כואבת והאם יש דרך כלשהי לעשות את הבדיקה בצורה לא כואבת ויותר מכך מרוב פחד אני שוקל לא לעשות את הבדיקה למרות שאני יודע שתיהיה החמרה במצב פשוט אין לי כח סבל בגרוש בברכה ותודה רבה

שלום, הבדיקה אינה נעימה ולא ממש כאבים. היא נעשית עם אלחוש מקומי ותלוי עד כמה האורולוג המבצע מיומן ועדין. אתה יכול לבקש גם טשטוש דרך הוריד כתוספת.בהצלחה

מנהל פורום רפואת ילדים