כאב שוק ימנית למעלה מחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

03/03/2019 | 09:58 | מאת: שרון

שלום בתי בת שבע וחצי מתלוננת על כאבי שוק ימנית שלה כבר הרבה זמן . להערכתי כשלושה חודשים. הלכנו לרופא, אמר כאבי גדילה . התעקשתי להמשיך לבדוק. אז הפנה אותי לאותופד וגם הוא פטר את זה ככאבי גדילה לבתי כואב רק ברגל ימין בשוק. ולא עוזר לה נורופן. אני רוצה צילום כללי(האם זה c/t) של הרגל, שבו ייראו הכל עצמות עורקים , שרירים בכדי שיבדקו הכל לא רק את ההבט האורתופדי. מה אני צריכה לבקש ומאיזה רופא (רופא ילדים, אורתופד, מומחה לכלי דם??) הדבר ממש מדאיג אותי/, תודה שרון

שלום, באופן עקרוני הרופא המטפל יכול להפנות לבדיקת CT של הרגליים. לא בטוח שזה ימצא פתרון לבעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים