שלשול רירי בצבע ורוד

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/02/2019 | 15:44 | מאת: אור

היי, הבן שלי בן עשרה חודשים, מזה יומיים יש לו שלשולים תכופים מספר רב פעמים ביום, בחלק מהשלשולים יוצא ריר ורוד עם נקודות שנראות כמו דם, הילד חיוני, פעיל ומתנהג כרגיל ללא חום. עשיתי תרבית צואה ועדיין מחכה לתוצאה, בינתיים יש משהו נוסף שאני יכולה לעשות חוץ מאוכל עוצר שלשול כגון אורז, גזר מבושל, בננה וכו? הרופא אמר שאם נהיה חום או שהילד נהיה קצת אפאתי לגשת מיד למיון..

שלום, אכן יתכן ובמסגרתץ של שלשול כה חריף יהיה מעט דם וזה לרוב חולף לחלוטין.

מנהל פורום רפואת ילדים