דלקת.......................

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/02/2019 | 00:00 | מאת: ממ

שלום הבת שלי בת 8 מתלוננת תמיד על כאב בטן לא קבוע אבל בא וחוזר ולפעמים יש לה צריבה בזמן השתנה לא תמיד עשינו לה בדיקת שתן כללי ולא תרבית כי הרופא אמר בגלל שאין לה חום לא צריך תרבית וגם בדיקת צואה עדיין לא קבלנו תוצאות את התוצאה של בדיקת השתן הכל יצא תקין חוץ מ leucocytes 500 והשאר תקין על מה זה מעיד חיפשתי בגוגל וראיתי שיתכן תהיה פגיעה בכליות ואח תפקוד כרוני האם לבצע לה צילום חכליות מה צריכים לעשות? האם באמת יכול להיות פגיעה בכליות ללא חום

שלום,, קרוב לודאי שלא מדובר בדלקת או בעיה בשתן.בירור כאבי בטן יכול להיות ממושך ולכלול בדיקות רבות ולא תמיד מוצאים את הסיבה. גשו לרופא גסטרו לילדים שיתחיל בירור.

מנהל פורום רפואת ילדים