תוספת תמ״ל להנקה......

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/02/2019 | 09:28 | מאת: רעות

בני בן שלושה חודשים. בחודשיים הראשונים ניזון מהנקה בלבד, בחודש האחרון ניתנת תוספת תמ״ל פעם ביום. מאז הוספת התמ״ל יש 1-2 יציאות ביום, הן נוזליות יותר, בעלות ריח חזק יותר, התינוק משחרר יותר גזים וכן אני שומעת את הבטן ״מבעבעת״. אציין כי התינוק לא נראה סובל. אני מתלבטת האם ישנה רגישות או שיש צורך להחליף לסוג תמ״ל אחר מאחר ובהדרגה אני מתכננת להוסיף בקבוקים ולהפסיק הנקה. אודה לתשובתך.

שלום, אם נראה שהתמל אינו מתאים ניתן להשתמש באחר. לרוב יש תקופת הסתגלות של המעי לתמל החדש

מנהל פורום רפואת ילדים