שאלה לגבי תינוקת בת שנה וחודשיים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

20/01/2019 | 20:43 | מאת: אמא

שלום, האם תקין שבת שנה וחודשיים נראת רעבה כל הזמן? על אף שהיא אוכלת מנות ממש ממש טובות מבחינת כמויות אבל מזה חודש אני רואה שהיא לא מסתפקת בזה וכל עוד היא רואה אוכל או מישהו אוכל היא מתחילה בצרחות שהיא רוצה, אני ממש מודאגת שהיא תפתח עודף משקף או השמנת יתר במיוחד שהיא נולדה במשקל קטן יחסית לשבוע הלידה ( משקל 2220- שבוע 40) והיא כמעט התחילה לשבור אחוזונים גדולים במשקל בטיפת חלב עכשיו היא 10 ק"ג ומשהו, האם צריך לפנות לגורם מקצועי או מישהו להערכת מצב?? אני חוששת שהגדלתי לה את הקיבה כשהייתה בגיל כמה חודשים בגלל הלחץ של טיפת חלב שהיא לא הייתה עולה טוב במשקל בתחילת חייה. אציין שהיא יושנת לילה שלם ולא מתעוררת לאכילה בכלל, היא יושנת כמעט 12 שעות ברצף בנוסף לשעתיים בצהריים מאוד אשמח להתייחסות או הכוונה בנושא תודה

שלום, נשמע כמו חלום רטוב של הרבה אימהות. היא כנראה בקפיצת גדילה וזקוקה למזון. תנו לה ללא חשש.

מנהל פורום רפואת ילדים