משקל תינוקת בת שנה האם תקין

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/12/2018 | 14:48 | מאת: אמא

שלום, אני רוצה לברר לגבי משקל הבת של היא בת שנה, נולדה במשקל 2290, היום נשקלה בטיפת חלב במשקל 9640, האחות הלחיצה אותה מאוד, היא אומרת שהילדה עולה במשקל בקצב מהיר במיוחד בשלושת החודשים האחרונים עלתה כמעט 2 ק"ג, ומגיל חצי שנה עד היום עלתה כמעט 4 ק"ג, האם זה מעיד על בעיה במשקל, היא אוכלת 5 ארוחות ביום ,2 בקבוקים ו3 מוצקים, האחות אומרת שצריך להוריד את האורז ולהלחם מהתפריט שלה, השאלה האם היא נחשבת לשמנה?האם היא תפתח עודף משקל בהמשך על אף שאני נותנת מנות מסודרות (כמעט כל 3-4 שעות) אשמח לתשובה שתרגיע אותי קצת

שלום, להרגע במיידי טיפת חלב תמיד מלחיצים ללא סיבה. היא אוכלת טוב ועולה טוב במשקל. ברגע שתתחיל להתרוצץ הכל ירד.

מנהל פורום רפואת ילדים