חוסר תיאבון לילד בן3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/12/2018 | 00:24 | מאת: אילנית

הילד שלי בן 3 הוא בחצי שנה האחרונה, לא אוכל כלום, הוא לא רוצה לאכול אוכל מבושל, לא פרות לא ירקות, כלום לא בשר, לא מעדנים, הוא רק רוצה לשתות חלב, אני מאוד מודאגת, ושבדקנו בטיפת חלב את הגובה ומשקל הגובה בסדר, המשקל נמוך, אבל שפניתי לרופאת משפחה כמה פעמים היא אמרה לא נורא ושנעזוב אותו , לא נורא שהוא לא אוכל, היא לא רוצה לשמוע על זה . בגלל שיהילד הגדול שלי קצת שמן, היא אומרת שלא יהיה כמוהו, אני לא יודעת מה לעשות, כואב הלב שהוא לא אוכל, כמה שאני מנסה שאני מביאה לו אוכל הוא בוכה ונלחץ ולא רוצה לאכול, מה לעשות ???

שלום, ברור שהוא אוכל משהו אחרת הוא לא היה שורד. לעיתים קרובות בעיות אכילה נובעות ממאבקי כוח ושליטה ומשמשים כמניפולציה על ההורים. הטיפול הוא ברמה התנהגותית ולא רפואית.

מנהל פורום רפואת ילדים