ריפלוקס בת שמונה חודשים ...

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

31/10/2018 | 10:48 | מאת: הדס

יש לי תינוקת בת שמונה חודשים מסרבת למוצקים שאוכלת אוכלת ממש מעט כפית אני שומעת קולות בליעה והיא מראה סימנים של כאב... מקבלת חלב שאוב עם קורנפלור שגם אותו בקושי אוכלת ... כ600 מל ביממה . שוקלת 8.4 נולדה 4 ... מקבלת לוסק 10 מג בבוקר .. הלילות סיוט אוכלת ואז מקשיתה את הגב במשך שעה ולא נרדמת. שאלתי האם זה ריפלוקס אם כן למה הלוסק לא עוזר, ניסיתי זאנטק יום אחד שהחמיר את המצב כשתעלה המון מופלאה המון. מה עוד אפשר לעשות...

שלום, אכן נשמע שמדובר ברפלוקס. אני מטפל בבעיהת ע:"י טיפול הומיאופתי שעובד מאד יפה במרבית המקרים. אשמח לעזור גם לכם

מנהל פורום רפואת ילדים