תוצאות תרבית שתן לתינוקת בת חצי שנה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

26/09/2018 | 18:58 | מאת: חיבק בשתן

עשיתי בדיקת שתן לתינוקת ויצא חידק עשיתי את הבדיקה שלוש פעמים בפעם השלישית התוצאה היתה מעל 100000 הרופא שלח אותי לכאן לעשות שוב את הבדיקה בקטטר והם לא הצליחו עכשיו הוא הפנה אותי למיון כדי שיעשו לי שמה עם קטטר , האם לא מספק בדיקת שתן בשקית , האם לא צריך לתת לה אנטיביוטיקה ? האם האנטיביוטיקה צריכה להיות דרך הוריד, אין לה חום.

שלום, אם התוצאה חוזרת כל פעם זהה ניתן לתת טיפול אנטיביוטי דרך הפה ללא צורך בבדיקות פולשניות יותר.

מנהל פורום רפואת ילדים