תינוקת 7 חודשים וחצי ירידה בתיאבון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/07/2018 | 22:57 | מאת: אמא

שלום, יש לי תינוקת בת 7 חודשים וחצי עד כה אכלה יפה מאוד שתי ארוחות מוצקים ו3 בקבוקי תמ"ל, לפני יומיים בזמן ארוחת צהריים הקיאה באופן פתאומי אז חכיתי עוד שעתיים ונתתי לה בקבוק תמ"ל שבפעם הראשונה לחייה סירבה לשתות! מתוך 210 מ"ל אכלה 90 ועוד הקיאה אז התחילו אצלי חששות, מאותו יום שהקיאה בו מסרבת לאכילה ושתייה בכל אופן רק לבקבוק של הבוקר ובננה היא מסכימה, אז ויתרתי על ארוחת צהריים ובמקומה נתתי בקבוק שאינה מכונה לשתות יותר מ 60 בכל ארוחה על אף שההקאות הסתיימו, היום התחילו אצלה שלשולים, האם ייתכן שהיא סובלת ממחלה ויראלית? אציין שאחותה הגדולה הייתה 3 ימים עם הקאות מיד בזמן הארוחה או אחריחה בכמה שעות וגם סבלה מיציאות רכות מאוד שנדמה לי שזה שלשול אבל נמשך רק יום אחד אשמח להתייחסות בנושא בנוסף מה ניתן לעשות עם הירידה המשמעותית בתאבון, אני ממש מודאגת שזה ישפיע עליה ועל בריאות לרעה ממש תודה

שלום, אכן נראה כמחלה וירלית ובמיוחד שיש עוד אחות חולה. סבלנות וזה יעבור.

מנהל פורום רפואת ילדים