אוראה וחלבון טוטל גבוה בדם

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

29/05/2018 | 10:26 | מאת: נטע

שלום בני בן ה10 שחש לא בטוב מס ימים ( כאבי ראש מעט הקאות ) נשלח לבדיקות דם . אוראה b - 42 פרוטאין טוטאל -8.3 B 12-195 מה המשמעות של האוראה הגבוהה ( הקריאטנין בתחום הנורמה) ? ואיזה השפעה יש לחלבון כאשר המקס היה 8 ? בנוסף אשמח לדעת האם הילד זקוק לכדורי b 12 או שניתן להשלים בעזרת מזון בלבד? מאד לחוצה ... תודה מראש.

שלום, האוראה הדגבוה יכולה להיות כתוצאה ממעט התייבשות או צום לקראת הבדיקה. החלבוןם הגבוה חסר משמעות וכך גם הבי 12

29/05/2018 | 16:16 | מאת: נטע

אם כך, מדוע הרופא מבקש בדיקות חוזרות ? תודה על תשובתך .

מנהל פורום רפואת ילדים