חום במשך שבוע ימים לתינוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/05/2018 | 22:31 | מאת: עדי

שלום רב , ביום רביעי שעבר הבן שלי עשה את החיסון של גיל שנה , (חצבת, חזרת, אדמת). מיום שישי שעבר התפתח חום , היינו אצל הרופאה 3 פעמים שבשלושתם הוא נבדק, בתחילה הרופאה קישרה את זה לחיסון , ובפעם השלישית הרופאה ראתה אודם קל באוזן ימין ואודם בשמאל. נתנו לנו מוקסיפן . היום יום חמישי (היום השני לאנטיביוטיקה ) אני כבר שבוע אחרי עליית החום ראשונה , ועדיין יש חום , חום אחרון שנבדק 39.6 ) מה לעשות ?? לגשת לעוד חוות דעת רפואית ?? לבקש הפנייה למיון ? מלחיץ. תודה רבה

שלום, קרוב לודאי שהכל נובע מהחיסון. המתינו בסבלנות וזה יעבור. אם הילד אוכל ושותה כרגיל אין מקום לדאגה.

מנהל פורום רפואת ילדים