תינוק פתאום מסרב לבקבוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/05/2018 | 12:09 | מאת: תינוק פתאום מסרב לאכול מבקבוק

שלום, בני בן 5 חודשים מעולם לא ינק ואכל יפה מבקבוק עד לפני שבוע. פתאום לא מוכן לאכול מבקבוק ובכל פעם שמנסים זה מלווה בצרחות ובכי מצידו. אנחנו מודאגים כי הכמות שהוא אוכל היא בקושי 200 מ"ל ביום וגם זה בכוח. ניסינו להחליף תמ"ל, פטמות, בקבוקים, תנוחות האכלה אך כלום עוזר. אני פוחדת שהילד ייתייבש. למה זה קורה ומה ניתן לעשות??

שלום, קשה לדעת למה זה קורה מבלי לבדוק את הילד. גשו לרופא ויתכן ויש סיבה כמו מחלה וירלית או פטרייה בפה ועוד הרבה אפשרויות.

מנהל פורום רפואת ילדים