תינוקת בת חודש וחצי דחוף

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

04/05/2018 | 17:01 | מאת: עונתה

דר שנהר שלום רב דחוף ביותר אודה לתשובה הבת של אחותי נולדה ב 19.3.18 לידה תקינה הכל תקין יונקת מלא מלפני שבועיים פתאום הקיאה לה ושילשלה עם חום 38 הפנו לבית חולים בית חולים עשו בדיקות את הכל כולל דיקור מותני לא מצאו כלום החום עלה עד ל 39 וקיבלה בוריד רוצפין שוחררה והכל היה בסדר משילשום הילדה התחילה להיות ישנונית כל הזמן יושנת ולא מתעוררת לינוק אם לא מעירים אחותי נסעה שוב לבית חולים עשו ספירת דם יצאה תקינב השאירו לילה להשגחה בבוקר שוב עשן ספירת דם חוזר יצא שיש טסיות 700 במקום 450 הילדה ללא חום שוחררה וביקשו לחזור מחר הילדה לפי אחותי ישנה ממש מודאגת מאוד מאוד אודה לעזרתך תודה רבה

שלום, היא כנראה עוברת מחלה וירלית כלשהי ולכן מתנהגת כך. כמובן שקשה לי לתת תשובות מעבר לכך מבלי לבדוק את הילדה. נראה שהיא במעקב סביר.

מנהל פורום רפואת ילדים