שאלה לגבי התפתחות תינוקת 4.5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/04/2018 | 16:56 | מאת: אמא

שלום, יש לי תינוקת בת 4 חודשים וחצי עד היום אינה מצליחה להתהפך בטן גב או ההפך, גם כאשר אני שמה אותה על צדה אינה מביעה שום התעניינות או רצון להתהפך, דבר נוסף אני שמה אותה על הבטן אבל נראה לי שהיא ישר מתעייפת ולא רוצה להרים ראש, היא מרימה לכמה שניות וזהו אבל כאשר אני שמה לה כרית מתחת לחזה היא מרימה מצויין ולא מתעייפת, האם זה בסדר? אציין שבגיל 4 חודשים היינו בטיפת חלב והאחות ציינה שהתפתחותה תקינה לגיל הזה אבל אני עדיין מודאגת מהרמת הראש כי גם בגיל חודשיים בביקור אצל רופאת הילדים בטיפת חלב אמרה שהיא לא מרימה מספיק את הראש היא נולדה במשקל 2 ק"ג בשבוע 40 ושוקלת כעת 5100 ק"ג וכן מקבלת ברזל מגיל 40 יום בגלל אנימיה אשמח להתייחסות תודה

שלום, מכל מה שתארת נראה לי שהכל בסדר וסביר לגילה. לעיתים ההתפתחות מעט איטית יותר ולכל אחד קצב משלו

מנהל פורום רפואת ילדים