שלום דר שאלה חשובה לגבי שלנו

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

09/04/2018 | 13:35 | מאת: גיא

הילד שלנו בן 4 וחצ הוא ילד טוב חכם ונבון האם בהריון מתקדם קשיי דיבור קלות שמטופלת אצל קלינאית אבל לפני כחודשים בגן הוא הפך לרגשי מדי אימפולסיבי וכועס ונעלב לא מפרש נכון את המצב אנחנו בתהליך איתו וגם אצל פסכיטאר הומלץ לסיעת שילוב בגן היא גם נתנה מרשם risperdal לא נתנו עדין האם נכון לתת זה יעזור ?? ומה צריכים לדעת לפי ??כרגע מינון הכי נמוך

שלום, אני לא מומחה לפסיכיאטריה אבל ההתנהגות שלו נראית לי מתאימה למצב שבו אמא שלו בהריון והוא חרד לבאות. לא אוהב את הטיפול התרופתי וחושב שטיפול בריפוי בעיסוק או באומנות יכול להוריד את מפלס החרדה והאגרסיביות.

מנהל פורום רפואת ילדים