ילד בן 3.5 עצירות כרונית

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

17/03/2018 | 21:36 | מאת: רגי

שלום! בן שלי מאז שהיה תינוק היו לא יציאות לא סדירות, אחרי זה עד גיל שנה וחצי בערך היתה יציאה פעם ביומיים, אחר כך ועד היום יציאות פעם ב3, 4 ימים מעצירות פיזיאולוגית קיבלנו בנוסף עצירות פסיכולוגית. משמדעיג אותי שהיום כשהוא לוקח פגלקס (כף אבקה ביום) כבר כמה שבועות עדיין הוא מצליח להתפק יומיים, שלוש (לפני זה פגלקס היה עוזר לו) . האם זה מצביעה על ביעה אנוטומית של המיעים או שזה רק ביעה פסיולוגית? רופא שלנו רואה רק ביעה רגשית ואומרת שאפשר להמשיך עם פגלקס כמה חודשים......

שלום, הטיפול בעצירות הינו מורכב ודורש התיחסות רחבה. צריך לבדוק ולברר אם אין בעיה אורגנית ורק אז לקבוע אם יש בעיה רגשית. אשמח לבדוק את הילד ולהציע טיפול ובירור מתאים.

18/03/2018 | 14:50 | מאת: רגי

תודה על התשובה, איך אפשר לקבוע תור אליך? הבן שלי אומר במילים שלא רוצה לעשות קקי בכלל, אני רואה איך הוא מתאפק עד הסוף עם הקשנות רבה, בטוח יש ביעה רגשית אבל רוצה לבדוק עם יש בעה פיזיאולוגית כמו שאתה אומר.

מנהל פורום רפואת ילדים