עקומת גדילה וגדילה באחוזון

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/02/2018 | 00:11 | מאת: מייק

שלום רב, אני דואג שהבן שלי לא יגבה ויהיה נמוך קומה. בני נולדiugr במשקל 2.2 שבוע 38 הוא היה מתחת לעקומת גדילה מתחת לאחוזונים , כיום הוא הוא באחוזון 3 בגבוה ובהיקף ראש ובאחוזון 25 במשקל, כבר פעם שניה בבדיקה , השאלה שלי היא האם הוא ישלים פערים ויוכל להגיע לאחוזון 50 , אני יודע שישנם פרמטרים רבים אשר משפיעים על כך , חשוב לי לציין שהוא מקבל את הדאגה המקסימלית

שלום, כרגע אין משהו שאתה יכול לעשות כדי לשפר את הגדילה. יש לצפות שהוא ישלים את הפערים.

מנהל פורום רפואת ילדים