אנמיה לתינוקת בת 6 שבועות

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

18/01/2018 | 19:41 | מאת: אמא

שלום, התינוקת שלי בת 6 שבועות, בבדיקת דם התברר שיש לה אנמיה, המוגלובין 8.1, בבית החולים אמרו לי להתחיל לה ברזל 3 טיפות ביום וחומצה פולית, רציתי לדעת האם אנמיה בגיל הזה משהוא מסוכן? או שיש לו השלכות שליליות לעתיד? היא נולדה במשקל 2.300 ק"ג בשבוע 40 להריון והיא עולה במשקל בסדר, עוד שאלה היא פולטת אחרי הארוחה גם עם הפורמולה ar, מהי הדרך היעילה ביותר לתת את התרופות ושהיא לא תפלוט אותם תודה

שלום, אנמה בגיל הזה הינה מאד אופינית ואינה מהווה בעיה. לגבי מתן התרופה יש לטפל ברפלוקס או לתת את התרופה בזמן שהקיבה אמורה להיות ריקה ואל בסמוך לארוחה.

מנהל פורום רפואת ילדים