בן 9 חודשים,לא מתיישב עדיין.

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/01/2018 | 18:42 | מאת: דניאל מת"א

שלום ד"ר. יש לי בן בגיל 9 חודשים,ועד כה הוא יודע: 1. להתהפך בתנופה מהבטן לשכיבה על גב ומהגב לשכיבה על בטן, 2. להניח ידיים לפני הגוף ולהרים גבוה את בית-החזה . 3. כשהוא שוכב על המזרון ,הוא מתקדם על בטנו בתנועות דחיפת הגוף קדימה- - כשהוא מושך את גופו בעזרת הידיים(בדומה לשחיית חתירה.)מעין סוג של זחילה. אך עדיין בגיל 9 חודשים הוא לא מקפל רגליו למצב של עמידה על ארבע, והוא גם לו מנסה לעבור לשלב של מצב ישיבה. השאלה שלי : האם דרוש לו טיפול פיזיותרפי בכדי לקדם אותו -לשלב ישיבה? בתודה מראש, דניאל, האב המודאג.

שלום, לא צריך לעשות דבר ולא ללמד אותו מה לעשות. הוא יעשה את הכל כשיהיה מוכן לכך.

מנהל פורום רפואת ילדים