נזלת כרונית תינוקת בת שנה ו9

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

15/01/2018 | 13:13 | מאת: ה.ז

בתי בת שנה ו 9 חודשים עברה בחודש יוני 2017 שטיפת דרכי דמעות , מאז הניתוח הופיעה נזלת ירוקה מנחיר אחד( אותו צד של השטיפה) ולאחר מכן הנזלת עברה גם לנחיר השני . מאז כבר חצי שנה התינוקת עם נזלת ירוקה כרונית שלא עוברת עם שום תכשיר שקיבלנו , בנוסף התחילו נחירות והפסקות נשימה בלילה. בחודש אוקטובר רופא א.א.ג הפנה אותנו לצילום רנטגן עם חשד לשקד שלישי , אכן העריכו שקיים ועברה ניתוח שקד שלישי בחודש נובמבר 2017 . לצערי הנזלת לא עברה , הנחירות והפסקות הנשימה גם לא , למרות שלפי הרופא הניתוח היה אמור לסייע בדבר. אנו מאוד מתוסכלים , מפוחדים בלילות וגם במעוןכל שבוע מעירים על כך שהם מפחדים בזמן השינה בשל הקולות שהיא מוציאה .

שלום, אין לי הרבה מה להוסיף לכם לאחר כל מה שעשיתם ועברתם למעט שאני אנסה לעזור לכם בעזרת טיפול הומיאופתי להפסקת הנזלת וכן למנוע את המשך הנחירות. זה לא נדיר למצוא שהניתוח אינו פותר את הבעיה.

מנהל פורום רפואת ילדים