פליטות או האכלת יתר, אנא עזרה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

10/01/2018 | 00:58 | מאת: ליהי

שלום, יש לי תינוקת בת 6 שבועות, היא פולטת אחרי כל ארוחה ולפעמים אחרי הארוחה בכמה שעות הפליטות מן האף ומן הפה ולפעמים הן חזקות בצורת קשת, חשבתי שזה ריפלוקס לקחתי אותה לבדיקה אצל רופא ילדים שלדעתו זה לא ריפלוקס אלא האכלת יתר, כך שלדעתו שלפי משקל התינוקת שהוא 3,300 ק"ג היא צריכה לאכול 60 מ"ל כל 3 שעות ואין להגיב לבכי שלה אם היא רעבה, יש להשאיר אותה רעבה כמה שעות בערך 2.5 עד 3 שעות כדי שלא תפלוט, האם זה הגיוני לעשות כך? נסיתי והפליטות כן פחתו אבל מה עם שהתינוקת באי שקט ובוכה וכן רוצה עוד? אני מיואשת כי כל כך קשה לי ולה, האם יש הנחיות שאפשר לעשות כדי להקל את המצב? תודה

שלום, תלוי כמה את נותנת לה לאכול. בהחלט יש מצב להאכלת יתר אך כמובן אין צורך להרעיב את הילדה. אשמח לבדוק ולתת לכם המלצות ובמידת הצורך להציע טיפול לרפלוקס

12/01/2018 | 13:59 | מאת: ליהי

גם אני אשמח לעזרתך ד"ר, איך אפשר לתאם בדיקה אצלך? תודה

מנהל פורום רפואת ילדים