התפתחות נקודות חן בפעוטה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/12/2017 | 04:32 | מאת: עינת

שלום, לביתי בת השנתיים צצה לאחרונה נקודת חן בלמטה של הסנטר. כשהייתה פחות או יותר בת שנה הופיעה על פרק כף היד נקודת חן ראשונה. האם מקור הנקודות בחשיפה לא טובה לשמש? או השהופעת נקודות חן או רגישות לפיתוח נקודות חן היא גנטית? לי יש המון על הידיים מאז שאני זוכרת את עצמי. ואנחנו מאוד מקפידים בכל חשיפה לשמש. האם יש צורך במעקב? הסתכלות רופא עור? (בעין הלא מיומנת שלי הנקודות לא נראות חשודות) תודה רבה מראש על תשובתך.

שלום, כמובן שיש לזה מקור משפחתי גנטי אך זה לא בהכרח מרמז על העתיד. תמיד רצוי להיות במעקב.

מנהל פורום רפואת ילדים