מחלת חום אצל תינוק בן 1.3

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

13/12/2017 | 11:43 | מאת: אמא של מאלמלוקיש

מידע כללי : בן 1.3 , בריא בדר"כ . (מלבד חוסר ברזל מטופל במינון מוגבר של ברזל עד גיל 1.6 ואז נחליט המשך מול רופא \ המטולוג) מיום שבת חום מאד גבוה! הגיע גם ל41.3! נותנים אקמולי בנרות , נורופן , אדוויל , מקלחות .... היינו במיון 3 פעמים , אפילו נאלצו לתת לו דיפרון וזה הוריד לו את החום ל39.4. החום הנמוך היחידי שהיה לו היה 38.6 וזה לכמה שעות. לפעמים החום יורד קצת אבל זה באמת לשעות ספורות ממש. הילד שותה - אנחנו מקפידים על כך ומבחינת אוכל הרבה פחות מהרגיל. כשהחום גבוה הוא באי שקט , מצומרר וכשהחום מאד גבוה הוא ממש שפוך , מעוך ממש סמרטוט עשו לו צילום חזה- תקין בדיקות לגרון ,אוזניים וכו - תקין שתן בסטיק- פעמיים -תקין דם - תקין מלבד מעט CRP על 5...4.. מה זה יכול להיות!? מה אפשר לבקש מהם לבדוק?! אומרים לי שזה נורמאלי-- ממתי 5 ימים של חום - חום רציני לא 38.1 חום 41 , 40 39 .... זה נורמאלי אני ממש מתוסכלת אני לא מבינה מה קורה פה מה עוד לבקש מהם לבדוק?!

שלום, נכון שאת מתוסכלת אבל זה בהחלט יתכן ויכול להתאים למחלה וירלית. לעיתים זה יכול להמשך שבוע ואפילו 10 ימים. בדקו את כל מה שצריך וכרגע רק להמתין בסבלנות.

מנהל פורום רפואת ילדים