אוכל לתינוק בן 3.5 חודשים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/11/2017 | 23:10 | מאת: מור

ערב טוב אשמח לחוות דעת מקצועית כיוון שאני כבר מבולבלת מרוב דעות תינוק בן שלושה וחצי חודשים נולד במשקל 3.850 כעת שוקל בסביבות 7 ק״ג אוכל מלידה תמ״ל כרגע אוכל רק 4 בקבוקים ביום של 150 מ״ל וישן לילה שלם בערך 10 שעות. האם נשמע תקין? השקילה הבאה תהיה רק בעוד חודש ועד אז אינני יודעת אם זה קצת מידי ולנסות לתת כל 3 שעות או להעיר מתוך שינה? הוא הולך לישון מוקדם סביבות 19:00 בערך וקם ב6:00

26/11/2017 | 07:11 | מאת: מור

לפני כן היה אוכל 5 בקבוקים יש לציין. כרגע ירד ל4 בקבוקים. נשמע לי מעט ...

שלום, הוא בן 3 חודשים והכפיל את משקל הלידה שלו וזה נשמע ממש טוב. אם הוא עולה כך במשקל זה ממש בסדר.

מנהל פורום רפואת ילדים