צלקת הברית ועור דבוק

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

21/11/2017 | 23:19 | מאת: עופר

שלום רב כיום אני בן 20 ועברתי את הברית בגיל 14 ימים עקב צהבת. הצלקת של הברית לא סימטרית, בחלקו העליון של הפין קו הצלקת ישר אך צד שמאל הוא יותר קרוב לעטרה וצד ימין יותר רחוק זאת אומרת הקו באלכסון ולעומת זאת בחלקו התחתון של הפין קו הצלקת לא ישר אלה בצורת שני גלים כאשר הגלים ממש מעוגלים ואפילו לא קרובים לקו ישר. זאת אומרת חצי עיגול בקו ישר אך אלכסוני והחלק השני שמשלים את העיגול בקו גלי ממש. רציתי לדעת אם תוצאה זאת נגרמת מחיתוך לא נכון ולא ישר של העורלה? ועוד שאלה מתחת לראש הפין בחיבור לגוף האיבר, זאת אומרת מתחת לחלק העבה והאדום של ראש האיבר ישנה נקודה שבה נמשך קצת עור ומתחבר לחלק העבה והאדום של ראש האיבר. האם זאת תוצאה של הידבקות העור? והאם ניתן לתקן זאת?

שלום, מתיאורים לא ניתן לדעת מה בדיוק הבעיה. לפחות ממה שאני קורא נראה שהכל תקין ואין כל בעיה. אם אתה רוצה אני יכול לבדוק במרפאה ולהגיד לך אם יש מקום להתערבות.

מנהל פורום רפואת ילדים