האם זה בסדר??????????????

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

16/11/2017 | 06:34 | מאת: שמרית

בוקר טוב הבן שלי נולד לפני כשלושה חודשים במשקל 3.900 האם זה בסדר שהוא אוכל רק 4 ארוחות של 150 תמ״ל ביממה, וישן 12 שעות ברציפות עד הבוקר? אמש הארוחה האחרונה ב18:00 בערב וישן עד 6:00 בבוקר ברצף. בדרך כלל אני נותנת לו ארוחה אחרונה מתוך שינה לקראת חצות מחשש לסכנת התייבשות. (כדי שיהיה 5 ארוחות ביום). האם עליי להפסיק ? האם 4 ארוחות ביום (לא ממש גדולות) בגיל זה מספיקות?

16/11/2017 | 22:31 | מאת: שמרית

ברשותך שאלה נוספת ולא קשורה- שמתי לב שרק באמבטיה חור השופכה של התינוק הופך לאדום, ממש נראה כמו דם בצבע אך כמובן לא נוזל. מדובר רק בחור עצמו . וגם מסביב לחור יש תמיד כמו חלק של עור פתוח מה זה יכול להיות ?

שלום, מה שקובע אם זה מספיק או לא זה עליה במשקל. אם הוא עולה טוב במשקל כנראה שזה מספיק. לא להעיר בלילה לאוכל.

מנהל פורום רפואת ילדים