שאלה בעניין כאב ראש ילדים

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

02/11/2017 | 02:38 | מאת: שאלת אמא

שלום, אחת לכחודשיים ביתי בת 7 מתלוננת על כאב ראש במצח וברקות. כאב שגורם לה לבכי חזק וחולף לאחר מתן נורופן לאחר כחצי שעה. הלילה התעוררה וחשה כאב ראש. לאחר מתן נורופן ומקלחת עבר הכאב וחזרה לישון. האם יש משמעות שונה לכאב בזמן הערב בשעת עירות או כאב בלילה בזמן שינה? תזונתה אינה טובה במיוחד ואף מחסני הברזל בחוסר. מלבד זאת מתלוננת לעיתים די קרובות על כאבי רגליים.

שלום, זאת תופעה די נפוצה אך יש לבצע בירור קצר לעניין. יש לבצע בדיקת עיניים וכן בדיקה נוירולוגית. במרבית המקרים זאת תופעה חולפת.

03/11/2017 | 23:10 | מאת: אמא

מעריכה מאוד את המענה! תודה!

מנהל פורום רפואת ילדים