שלשולים חוזרים והתאקלמות בגן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

08/10/2017 | 20:27 | מאת: שילשולים חוזרים

שלום רב ד"ר בני בן עשרה וחצי חודשים ב1.9 ניכנס לפעוטון ומאז חולה כל הזמן זה כלל פה וגפיים אחכ וירוס הקאות ושילשולים ומידי פעם בשביל האוירה עולה חום וכמובן שזה וויראלי. וירוס השילשולים והקאות החל ב 20.9 ראש השנה וארך מעל שבוע (ההקאות הפסיקו מהר ונותרו רק שילשולים) עשינו ב 28.9 תרבית צואה ונישללו חיידקים בצואה. במקביל הילד מוציא שיניים 4,5 במכה. אחי כמה ימים ללא שלשלול היום חזר לגן ומייד בתום שתיית המטרנה שלו שוב שלשל 3 פעמים בשעה! הגננת מתעקשת שנבדוק אלרגיה למטרנה או ללקטוז והרופא הסביר שאם היה משהו כזה היה רואה בתוצאות התרבית. אני כבר מתוסכלת הוא שוקל 7.500 קילו וכל הזמן אוסף חיידקים ובייחוד השילשול שלא פוסק מטריד אותי. אני מקפידה בבית על תזונה של אטרז תפוח אדמה ובננות...אשמח לתגובה בנושא תודה רבה וחג שמח

שלום, זאת תופעה מוכרת של הכניסה לגן. ברור שזה לא אלרגיה לחלב. ניתן לחזק לו את מערכת החיסון ולמנוע את התחלואה הזאת ע"י טיפול הומיאופתי מתאים. אשמח לעזור.

מנהל פורום רפואת ילדים