שאלה לרופא לגבי בתי

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/10/2017 | 21:19 | מאת: שיעול לילדה

היי בתי בת 5 לפני שלושה שבועות התחילה להשתעל לפני שבועיים הרופאה אמרה שיש קצת ציפצופים והתנתה וונוטולין ואחרי שבוע שהשיעול לא חלף הביאו לה בטירזול וזה החמיר את השיעול ביום חמישי הייתי אצל הרופא והוא אמר שיש המון ליחה בראות ונתן לה אזניל למשך 4 ימים היום יום השלישי לטיפול והשיעול לא היה ותפס אותך עכשיו מה עושים מיואשת והרופאה נתן לה גם וונוטולין המשאף ואת המשאף הכתום מה עושים מתי זה אמור לחלוף

שלום, זה קרוב לודאי מחלה וירלית שתחלוף תוך מספר ימים. צריך להתאזר בסבלנות וזה יעבור.

מנהל פורום רפואת ילדים