חום לא יורד שבוע דלקת בדרכי השתן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

14/09/2017 | 00:49 | מאת: מירי

ביתי בת השנתיים כבר שבוע עם 40 מעלות חום. אנו מורידים לה עם אקמול \נורופן לחילופין . כשנגמרת השפעתם כל פעם החום עולה שוב. שלחו אותנו הביתה כי אין ממצאים והכל תקין. לבסוף לבקשתי עשינו בדיקת שתן. התרבית עדיין לא הגיעה אך מה בדיקה על הסטיק ראו שיש דלקת. ודם בשתן. ונזכרתי שכבר כמעט שלושה שבועות ביתי אומרת בהחלפת הטיטול שכואב לה שם.שמתי לה משחה לטיטול ולא התייחסתי ברצינות עד שהעלתה חום. כעת נוטלת אנטיביוטיקה מסוג צפוויט פורטה. אתמול 2 מנות להיות עוד שלשה. עדיין יש חום גבוה! האם לא אמור להשפיע כבר? חוץ מזה שקראתי שחום גבווה מורה על זיהום בדרכי השתן העליונות. אינני רוצה לפספס ימים חשובים נוספים שלא נגרם נזק לכליות. האם הטיפול שהיא מקבלת תואם? ד"א בדיקת השתן שנעשתה לא כ"כ סטרילית כיון שהעברנו את השתן מהסיר לכוס הבדיקה... (כיון שלא היתה מוכנה לעשות בשום אופן בדרכים המקובלות) אשמח לתשובה. סליחה על האורך.

שלום, אנטיביוטיקה מתחילה להשפיע בין 48-72 שעות ולכן זה עוד מוקדם

מנהל פורום רפואת ילדים