הדבקות בחיידק עמיד הנמצא בביח

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

05/09/2017 | 23:12 | מאת: דליה

נכדי בן 7 עבר לפני 3 שבועות ניתוח כפתורים ואדנואידים. קבל לשבוע אנטיביו ראשונה. בבקורת גילו הפרשה. נתן אנטי אוגמנטין ולקח תרבית. לאחר עוד שבוע גילו שנדבק מחיידק עמיד בביח בשם אכרומובקטר. נתן אנטיב דיספיטל. הצפי בעוד שבוע אם לא עוזר לתת עירוי אנטיב. ואם גם זה לא יעזור להוציא הכפתור כי עליו יושב החיידק לחכות ושוב לנתח. האם זה נכון ?האם ללכת ליעוץ נוסף? מתוסכלים מאוד...

שלום, אלה דברים שעלולים לקרות. הטיפול שהוצע לכם נכון וטוב. אין צורך ללכת לייעוץ נוסף.

06/09/2017 | 12:15 | מאת: דליה

אך האם אפשר להפטר מהחידק עם האנטי הנל?תודה

מנהל פורום רפואת ילדים