אי עליה במשקל במשך כשנה, בת שלוש

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

25/07/2017 | 21:25 | מאת: רותם

שלום, בת שלוש (עוד שבועיים) שוקלת 13.5, כבר בערך שנה המשקל יציב ולא עולה כשמבחינת גובה כן יש שינוי (94 ס''מ). היא אוכלת מאוד מעט (כמעט ולא נוגעת בפירות וירקות) וגם את זה צריך להתאמץ ולהתאים בדיוק מה שאוהבת ובטמפ' המדוייקת (יש קצת בעיות תחושה סביב ביגוד, רגישות לרעש וכו'). ממה שראיתי היא סביב אחוזון 20-30 כשבתור תינוקת תמיד הייתה מעל 80. האם צריך לדאוג ואל מי כדאי לפנות לבדיקה או יעוץ? תודה!

שלום, יותר חשוב העלייה בגובה ופחות המשקל. כעיקרון אתם יכולים להתייעץ עם דיאטנית כדי לנסות ולהעשיר את מעט הכלכלה שהיא כן מסכימה לאכול.

מנהל פורום רפואת ילדים