יש לבת שלי ריח חריף בשתן

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

24/07/2017 | 11:41 | מאת: שרית 1986

שלום יש לי ילדה בת שנה ו4 ויש לה ריח חריף בשתן מזה כבר חודשיים לקחה אנטיביוטיקה ועבר אחרי שבועיים חזר ושוב אנטיביוטיקה ואחרי כמה ימים שוב חזר והריח נוראי הבדיקת שתן האחרונה דרך קטטר יצאה תקינה .הרופא הציע לפנות לרופא עור שאמר שאין כלום קבענו אולטרסאונד כליות ודרכי שתן האם יש עוד מישהו שניתן לפנות ומה יכול לגרום לזה?

24/07/2017 | 12:14 | מאת: שרית 1986

בנוסף גם החלפנו חברת טיטולים למקרה אם זה קשור ועדיין יש ריח

שלום, אם התרביות תקינות הרי שיש מקום לטיפול בפרוביוטיקה לאחר טיפולי האנטיביוטיקה שהיא קיבלה.

28/07/2017 | 11:51 | מאת: שרית 1986

יש מקום לפנות לאורולוג ילדים?

מנהל פורום רפואת ילדים