הבן שלי בן 6 שבועות הפסיק לאכול יפה

דיון מתוך פורום  רפואת ילדים

19/07/2017 | 16:23 | מאת: שרי

הבן שלי בן 6 שבועות אוכל סימילאק אכל יפה מהלידה כל שלוש בלי לפספס ומגיל שבועים אוכל בין 90 ל120 ועלה מאוד יפה במשקל כבר 5 ימים כל תחילת ארוחה מוצץ ומתחיל להתפתל לפעמים גם צורח.. כל האכלה נמשכת שעות ובסוף אוכל 60 גג.. אחרי יומים היינו אצל הרופא שאמר שרואה פטרייה טופל בדקטרין גל 3 ימים ללא שיפור בביקור נוסף אמר שכבר לא רואה פטרייה ואין הסבר למרווח שגם הילד עושה בין ארוחות 4 ו5 שעות גם בנוסף אמר שהוא נראה לו חיוור וגם שהילד ישנוני קצת הפנה אותנו למיון אחרי כל הבדיקות הכל ברוך השם תקין שתן דם וכו אבל פתרון אין.... כל האכלה סיוט מה זה יכול להיות?? הוא אכל מאז הלידה מהמם!! יש לציין שגם בימים הראשונים שעשה בעיות הרחתי ריח לא טוב מהפה שלו...

שלום, לפי התיאור בלבד נרה שהוא סובל מרפלוקס קיבתי וישטי הגורם לו לצרבת וחוסר רצון להמשיך ולאכול. אני מטפל בבעיה ע"י טיפול הומיאופתי ואשמח לעזור לכם.

מנהל פורום רפואת ילדים